راه کارهای مقابله با شکست در بازاریابی شبکه ای

ساخت وبلاگ

راه کارهای مقابله با شکست در بازاریابی شبکه ای

اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۵

راه کارهای مقابله با شکست در بازاریابی شبکه ای

چرا افراد در بازاریابی شبکه ای شکست می خورند و چه اقداماتی را می توان برای پیشگیری از این شکست انجام داد؟

آندره واتکا یکی از بازاریابان با سابقه براساس تجربیات شخصی خودش در کار، رموز موفقیت و شکست در بازاریابی شبکه ای را به صورت مقاله ای به نگارش درآورده است. خلاصه ای از این مقاله برای استفاده کاربران ارائه می گردد:

این که ۹۷ درصد از افراد وارد شده در نتورک مارکتینگ شکست می خورند، راز بزرگی نیست. این افراد فقط به دلیل انتخاب شرکت نامناسب، عدم دریافت حمایت از بالاسری ها و یا رهبری نامناسب شکست نمی خورند؛ بلکه به دلیل عدم داشتن نگرش  واقعی که محرک آن ها در کسب موفقیت است، شکست می خورند. در اینجا من از نگرش واقعی صحبت کردم نه از هدف. همه افراد رؤیاهایی را برای کسب و کارشان دارند، رؤیاهای بزرگ نیز به اندازه اهداف بزرگ دارای اهمیت هستند. من تا به حال با کسی روبرو نشده ام که رؤیاهای شگفت انگیز در سر نداشته باشد. زمانی که در شرایط کار بازاریابی شبکه ای قرار می گیرید، می بینید که اکثر افراد می خواهند ثروت زیادی را در مدت زمان کوتاه بدست بیاورند، با ماشینی فانتزی رانندگی کنند، در خانه های لوکس زندگی کنند و به تعطیلات پرهیجان بروند؛ همه این ها تنها تعداد کمی از خواسته هایی است که افراد برای آن کار می کنند.

مشکل بزرگ این صنعت از تبلیغات غیر واقعی و کلاهبردارانه آغاز می شود. این دلیل اصلی آن است که افراد در خارج از این صنعت به این حرفه به عنوان یک کلاهبرداری نگاه می کنند.

برخی از افراد در این حرفه برای دست یابی به ثروت سریع و جذب فوری مشتریان احتمالی به داخل طرح، دست به هر نوع تبلیغات غلطی می زنند و در واقع سرمایه گذاری بر روی ساختن یک حرفه ماندگار انجام نمی دهند بلکه بر روی حرص و طمع و دست یابی به رؤیاهای غیر واقعی سرمایه گذاری انجام می دهند. این افراد برای رسیدن به رؤیاهایشان اقدام به دادن وعده های واهی و راحت جلوه دادن کار می نمایند و از چگونگی عملکرد واقعی در این حرفه، حرفی نمی زنند. همه این محرک های استفاده شده منجر به شکل گیری توقعات غلط در مشتریان احتمالی می گردد و جز این نفع دیگری ندارد.

آن ها توقع انجام سریع کار، کار راحت و کسب نتایج شگفت انگیز را دارند. آن ها توقع دارند با فشار یک دکمه، جریان ناتمام پول نقد به حساب آنان واریز گردد. به نظر شما آیا این واقع بینانه است؟ البته که نه. چه اتفاقی برای افرادی که با این توقعات وارد این حرفه می شوند؛ می افتد؟ بعد از مدتی متوجه می شوند که تصوراتشان غلط می باشد؛ آن ها نا امید می شوند و برخی از آن ها با ذهنیت کلاهبرداری بودن این حرفه، آن را ترک می کنند. حال این سؤال مطرح است چطور می توانید موفقیت زیرمجموعه تان را افزایش دهید و با تصورات غلط آن ها مبارزه کنید؟ به سادگی؛ با تمرکز بر اهمیت آموزش. همانند سایر کسب و کارها، بازاریابی شبکه ای نیاز به مهارت های خاص و درک اساسی از اصول اولیه دارد. ساختن یک کسب و کار بازاریابی سودآور کار دشواری نیست، اما بدون دارا بودن مهارت و فعالیت های اصولی کار آسانی نیز نخواهد بود. بدون درک اهمیت کارایی فردی، شما هرگز چیزی را یاد نخواهید گرفت؛ چرا که نمی خواهید یاد بگیرید. اگر تمایل برای یادگیری مهارت هایی همانند تکنیک های فروش، تکنیک های جذب مشتریان و مهارت های رهبری نداشته باشید، شما موفق نخواهید شد.

در طول سالیان متوالی من مشاهده کرده ام رهبرانی که از منابع آموزشی شرکت استفاده کرده اند، بسیار موفق تر از رهبرانی بوده اند که از این منابع استفاده نکرده اند؛ دلیل آن هم مشخص است، چرا که آموزش خوب مهارت های مفیدی را در افراد ایجاد می نماید. اما این تنها دلیل نیست؛ درست است که مهارت های توسعه یافته و استفاده مؤثر از آن ها برای موفقیت بسیار مهم است، اما موضوع عمیق تر دیگری نیز وجود دارد، این موضوع تمایل درونی برای بهبود یعنی همان نگرش موفقیت است. این موضوعی نیست که بتوانید آن را از جایی بدست بیاورید، در درون خود شماست بدون توجه به شدت و ضعف و عدم استفاده از آن. رشد فردی هم برای شما و هم برای زیر مجموعه تان لازم است و کلید دست یابی شما به موفقیت است. به عنوان یک سرپرست ایجاد این بینش در زیر مجوعه تان بر عهده شماست؛ چرا که شما برای موفقیت تان باید تمرکز بر روی شبکه تان و توانایی های آنان داشته باشید. اتصال به منابع انگیزشی و آموزش عملی باید به صورت روزانه صورت پذیرد. موفقیت چیزی نیست که از آسمان بر شما نازل شود، شما برای دست یابی به آن نیاز دارید که تلاش کنید. باید به زیر مجموعه تان آموزش ماهی گیری بدهید، باید افرادی را تربیت کنید که قادر باشند به صورت مستقل فعالیت کنند و بتوانند افراد دیگر را نیز تربیت کنند. این یک هدف ایده آل در بازاریابی شبکه ای است.

منبع: http://www.mlmbook.ir/?p=2943

 

نتورک مارکتینگ رسالت...
ما را در سایت نتورک مارکتینگ رسالت دنبال می کنید

برچسب : راه کارهای مقابله با جنگ نرم,راه کارهای مقابله با افسردگی,راهکارهای مقابله با ترس,راه کارهای مقابله با شیطان,راه کارهای مقابله با,راه کارهای مقابله با استرس,راه کارهای مقابله با آلودگی هوا,راه کارهای مقابله با اضطراب,راه کارهای مقابله با خشم,راه کارهای مقابله با ترس کودکان, نویسنده : 2r-team1 بازدید : 91 تاريخ : چهارشنبه 7 مهر 1395 ساعت: 19:52